Borgarfjordsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Borgarfjordsgatan, Stockholm


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Nyproduktion uthyres omgående
Jag hyr just nu ut min nyproduktion på 66 kvm, två rum och kök. En helt nybyggd och fin lägenhet på 22:a våningen med bästa utsikten i Kista torn. Väldigt centralt läge strax utanför porten finns Kista Galleria med shopping, restauranger, gym, gokartbana, bowlinghall, biograf och en hel del annat. Ett stenkast ifrån bussarna samt tunnelbanan som tar dig till Stockholms city på 17 minuter!

Kabel tv, internet, värme, vatten och el ingår i hyran, det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget. Det kommer dessutom finnas en gemensam gård på 36:e våningen, ett cafe och en lobby i byggnaden.

Jag söker dig som inte har några husdjur, är icke rökare samt är väldigt ansvarsfull. Uthyres även till företag. Inga oseriösa personer. Vill gärna hyra ut så omgående som möjligt, tillsvidare med två månaders uppsägningstid. Prövotid i tre månader därefter kan kontraktet förlängas om jag känner att allt har gått bra.

Bilder tagna från JM:s hemsida. Dock är det svart inredning i köket samt att det är öppen planlösning i kök och vardagsrum (ingen vägg däremellan).

Vid intresse maila eller ring så kanske du har chansen till att inviga denna skönhet!

Uppskattar snabba och seriösa svar,
Tack på förhand!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm