Borgarfjordsgatan 21

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Borgarfjordsgatan 21, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

98 m2


Beskrivning

4:a i Kista Town - Stockholms trendigaste hus
I expansiva och populära Kista City ligger Kista Town som är Stockholms högsta bostadsbyggnad med kaxig och modern arkitektur och 35 bostadsvåningar ligger denna fantastiska 4:a rums lägenhet på 98 kvm. På den gemensamma takterassen 120 meter upp kan du njuta av bastu, relaxavdelning och den fantastiska utsikten.

Strax utanför porten finns Kista Galleria med shopping, restauranger, gokartbana, bowlinghall och biograf. Lika nära är det till tunnelbanan som tar dig till Stockholms city på 17 minuter.

I huvudentrén till huset projekteras nu ett känt café som inom kort blir klart. I huset finns även en fantastisk tvättstuga, cykelförråd och barnvagns rum. Till lägenheten ingår garage i bottenvåningen av huset som tar dig upp till våning 16 där den fantastiska lägenheten ligger

Lägenheten som är helt nyproducerad består av 3 ordentliga sovrum, ett modernt kök med gott om plats för matbord, helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. Lägenheten är genomgående i ljusa färger med parkett på golven. Panoramafönster ger ett fantastisk ljusinsläpp och en enorm utsikt. Som typ av balkong finns ett ett inglasat uterum som är uppvärmd och behaglig året runt.

I hyran ingår data och Tv via fiber.

Lägenheten hyrs ut ej möblerad från ganska omgående och ett år (med möjligt förlängning).

Vi söker mycket ekonomiskt stabilt företag eller person med ordnade familjeförhållanden och utan betalnings anmärkningar. Inga husdjur eller rökning är tillåtet. Ett krav är 2 månadshyror i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm