Brådstupsvägen 19

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brådstupsvägen 19, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Välplanerad 4:a i lugnt och naturskönt område
Med utsikt över Mälaren har du nu möjlighet att hyra en fullt möblerad, välplanerad och nyrenoverad lägenhet, granne med vatten och stora grönområden, båtklubb och Drottningholmsbåten - samtidigt mindre än 10 minuter bort från Södermalm och city-pulsen.

Det är 3 sovrum, varav ett är ett master bedroom och är större än de andra 2 sovrummen.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med en stor soffa med plats för 8 personer och har både 50tums smart TV samt hifi hemmabio samt Apple TV.

I vardagsrummet som är helt insynsskyddat finns en stor välfungerande öppen spis.

Det finns en matsalsavdelning med plats för 8-10 personer.

Köket är modernt med gott om utrymme för matlagning och bakning. Där finns spis, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys.

1 badrum och en toalett. Badkar finns för den som tycker om att bada.

En stor balkong med ett fint glasbord, stolar och trätrallar. Här har du sol från morgon till kväll och kan njuta av solen som går ner över mälaren.

Området är trivsamt med närhet till promenadstråk, badplatser och motionsspår i fin natur. Skolor och förskolor ligger inom nära räckhåll och både restauranger samt mataffär ligger inom gångavstånd.

Lägenheten uthyres p.g.a. jobb på annan ort och kommer hyras ut i ett år. Fast anställning och 2 månaders deposition samt bra referenser är ett krav.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm