Brantingsgatan 23

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brantingsgatan 23, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

2:a på Nedre Gärdet, uthyres 1/9-16 - 28/2-17
Jag hyr ut min lägenhet på Brantingsgatan 23 på grund av flytt utomlands. Lägenheten står ledig f.r.o.m. den 1a September och uthyres i ett halvår till den 28:e februari, med möjlighet till förlängning.

Fastigheten är ett klassiskt 30-talsfunkishus belägen på en lugn gata med nära tillgång till grönområdena på Gärdet, Djurgården eller i Lill-Jansskogen. Innerstan nås på 10 min med cykel. Lägenheten är perfekt för ett ungt par!

Beskrivning/info:
- Lägenheten är en 2a på 37 kvm med balkong mot grönska.
- Renoverad och stambytt 2011 med helkaklat badrum med värmegolv. Kök med gasspis och kakel ovanför arbetsytor. Yteffektiv layout med separat sovrum och två inbyggda garderober.
- Närhet till kollektivtrafik: Närmaste tunnelbana är gärdet (500 meter från porten). I övrigt avgår flertal innerstadsbussar från Värtavägen, Karlaplan eller Erik Dahlbergsgatan på 5-7 minuters gångavstånd.
- I hyran ingår värme, vatten, el, gas.
- Uthyres möblerad eller enligt överenskommelse.

Jag hyr ej ut till familjer och söker dig som är rök- och djurfri med en tillsvidareanställning (skicka gärna med intyg) och god ekonomi. Maila mig med en beskrivning om dig själv, ditt CV samt dina referenser. Avtal kommer att skrivas och förskottshyra + 1 månads deposition betalas vid tillträde.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm