Byggmästarvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Byggmästarvägen, Stockholm


Hyra:

4400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum till dig som veckopendlar el reser mycket
Hej!

Jag, Caroline, hyr ut ett rum i min lägenhet som jag hyr i andra hand till en kvinnlig hyresgäst. Främst är det till dig som veckopendlar eller reser mycket i jobbet då lägenheten är ganska liten (tre rum a 62 kvm) och det är ont om skåpplats i rummet som jag hyr ut.

Lägenheten är i äldre stil men är ljus och hemtrevlig. Den ligger ca 5 minuters promenad från Abrahamsbergs tunnelbanestation.

Hemma vill jag ha det lugnt och skönt. Jag jobbar som regel tidig morgon och går och lägger mig tidigt. Jag ser helst att vi socialiserar på annan plats än hemma för bådas trivsel (delvis inte har vänner mm på besök). Vardagsrum och kök delas givetvis.

Jag som person är glad, social, omtänksam och enkel att ha att göra med. Jag äter vegansk kost. Jag söker någon likasinnad med förhoppning om att vi skall kunna bo tillsammans under längre tid. Jag är 34 år och du är däromkring själv.

Lägenheten har även balkong i söderläge.

Hyran kan diskuteras något om du är borta mycket.

Berätta gärna lite om dig själv om du är intresserad. Jag kommer inte svara på mail som lyder "Jag är intresserad, ring mig" eller liknande. Jag garanterar inte svar då jag räknar med många intressenter.

Det är tyvärr inte möjligt att skriva sig på adressen eller få sin post tillsänt.

Ha en fin dag och hoppas att vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm