Cardellgatan 5

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Cardellgatan 5, Stockholm


Hyra:

24000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

Exklusiv 3-rums Lägenhet vid Stureplan
Väldisponerad lägenhet i hög standard med exceptionellt bra läge vid Stureplan och gröna Humlegården.
Uthyres gärna under längre tid.

Anno 1880 byggdes denna vackra fastighet med tidstypiska och detaljer: Två kakelugnar, befriande takhöjd, pardörrar, väggpaneler med djupa fönsternischer. Genomgående trägolv i original.

Lägenheten är renoverad till högsta standard. En möblerbar hall med helkaklad fräsch gästwc öppnar upp till samtliga rum. I fil mot gatan ligger kök, vardagsrum och sovrum. Mot en lummig gård master bedroom och badrum.

Köket är elegant med nya maskiner och gasspis, plats för ett matbord i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrummet andas förfining med sofistikerad spotlightbelysning och en vacker kakelugn. Tre stora dubbelfönster mot gatan ger ett härligt ljus.

En liten möblerbar hall förenar vardagsrummet med master bedroom och badrummet.

Master Bedroom är stort och rymligt, med högt trippelfönster mot en lugn grönskande gård. Stora spegelförsedda garderober ger utrymme för en omfattande garderob. Plats för skrivbord. Även sovrummet har en sofistikerad spotlightbelysning.

Det andra sovrummet har fönster mot gatan, stora spegelgarderober och en kakelugn. Bilden visar 1 säng, rummet har numera en våningssäng med 2 separata sängar.

Det stilrena nyrenoverade badrummet är ljust och mycket rymligt. Ett marmorgolv med golvvärme och ett vackert badkar med fötter ger karaktär och njutning. Tvättmaskin och ett förråd ger bekvämlighet. Stort dubbelfönster ger ljus utan insyn.

En lummig uteplats finns på gården medinbjudande sittplatser och murad utegrill för härliga sommardagar.

Läget är exceptionellt.
Alldeles vid Stureplan men samtidigt ett stenkast från Humlegården beläget vid en lugn mycket lite trafikerad gata ger en underbar kombination av storstadens puls och naturens lugn. Utmärkta kommunikationer.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad.
Tillgänglig för långtidsuthyrning eller korttid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm