Celsiusgatan 4

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Celsiusgatan 4, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

32 m2


Beskrivning

32 kvm Celsiusgatan 4, Kungsholmen
Jag vill hyra ut min lägenhet från 1:a december och till att börja med 6 månader framåt.

Lägenheten ligger på lugna Celsiusgatan 4, alldeles intill Kronobergsparken, 2 tr upp och mot gården. Med kort gångavstånd till buss 1 (går nästan utanför dörren), blåa och gröna linjen och ett flertal olika bussar tar du dig snabbt runt i Stockholm.

Lägenheten är byggd i början av 1900-talet, högt i tak (2,70) och gamla detaljer finns kvar såsom originalgolv, dörrar och charmiga handtag på fönster och toalettdörr.

Stort 4-fönster i vardagsrummet gör att lägenheten blir ljus och fin. Stor skjutdörrsgarderob i hallen som sväljer mycket förvaring. I badrummet står ett gammalt djupt badkar med tassar. Köket är gjort i fransk industristil, alla vitvaror är nya, tex en rostfri gashäll från Smeg, rostfri fläkt från Thermex, inbyggd tyst diskmaskin samt en svart ugn som matchar inredningen. En stor vit porslinsho med en kran i industristil från Tapwell. Golvet i hela lägenheten är originalgolv från början av 1900-talet.

Lägenheten uthyres delvis möblerad och i hyran ingår tv, gas och el. Eventuellt internet 100 mb. Säng ingår inte.

Bastu finns i föreningen samt stor innergård med sandlåda för barnen och grillplats med bord. Stor tvättstuga där det sällan är problem att få tider. Hiss finns.

Deposition 1 mån önskas samt referenser.

Jag söker en person som är skötsam, rökfri och gärna över 25 år. Har ordnad ekonomi och fast anställning. En person som uppskattar och kan ta hand om en lägenhet med t.ex vitvaxade trägolv (inga skor på inomhus) och gashäll, har nyligen renoverat lägenheten och vill att den ska hållas i ett nyrenoverat skick.

Är du intresserad så skicka ett mail till mig med en presentation om vem du/ni är som vill bo här, er ekonomiska situation, och om ni har egna möbler eller inte. Jag kommer sedan kontakta de som är intressanta för en visning.

Med vänliga hälsningar
Zara Englund

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm