Celsiusgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Celsiusgatan, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

1,5:a med bästa läge på Kungsholmen
Hej,
Nu är jag på jakt efter en ny hyresgäst till min älskade lägenhet på Kungsholmen. Jag kommer hyra ut den under en längre period med inflytt mitten av mars.

Lägenheten är mycket bra planerad och har smarta lösningar som gör att den känns rymligare än sina 30 kvm. Här finns en sovalkov med skjutdörr, hall med garderob från golv till tak. Badrum med badkar, litet men praktiskt kök och ett ljust rum där det finns plats för både tv-häng och middagar. Stora fönster mot lummig innergård gör att lägenhet får ett härligt ljusinsläpp. På innergården finns gemensamma grillplatser att låna och i trapphuset finns det gemensamma balkonger. Lägenheten ligger på en mindre gata så det är lugnt och skönt men fortfarande nära till både Fridhemsplan och T-centralen med restauranger och caféer på krypavstånd . Vill man ha natur så finns Kronobergsparken runt hörnet och Kungsholmsstrand och Norr Mälarstrand på gångavstånd.

Det perfekta boendet med allt man kan önska med andra ord!

Jag är väldigt mån om att hitta bästa hyresgästen så maila mig och berätta mer om dig själv om du tror att det kan vara du så höra jag av mig.

Vi hörs!
Mvh Sofie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm