Dalbobranten 15

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalbobranten 15, Stockholm


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Del i 3-rumslägenhet i Sköndal
Hej,

Jag söker nu en ny hyresgäst att dela min 3a i Sköndal med. Lägenheten är 74kvm och du kommer att ha ditt eget rum och givetvis fri tillgång till lägenhetens alla gemensamma utrymmen som kök, vardagsrum och badrum. Tillträde kan ske redan från 11e januari och du har möjlighet att hyra fram till 31a augusti. Allt ingår i hyran på 4 700: el, vatten, värme, wi-fi. Rummet kan fås helt omöblerat alternativt delvis möblerat (säng, sängbord och fåtölj).

Lägenheten ligger 50 meter från busshållplatsen som tar dig till gullmarsplan på 10 minuter och till centralen på drygt 20 minuter. Bussarna går var femte minut under rusningstid och var tjugonde övrig tid.

Jag är 26 år och arbetar heltid. Utanför jobbet umgås jag gärna med vänner, tränar eller tar det lugnt hemma. Du som hyr är antagligen mellan 22-30 år, du är rök- och djurfri med ordnad ekonomi och sysselsättning i form av jobb eller studier. För mig är det viktigt att det är rätt person som flyttar in och jag träffas gärna över en kaffe för att lära känna dig.

Skriv några rader om dig själv i ett mail tillsammans med telefonnummer så hoppas jag att vi hörs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm