Dalgränd 6

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalgränd 6, Stockholm


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Välplanerad och fräsch tvåa i Blåsut
Önskar hyra ut min fina och väldisponerade tvåa om 65kvm i ett år med möjlighet till förlängning, med start från december men möjligen ännu tidigare.

Lägenheten befinner sig på bottenvåning och har egen, separat ingång med altan men även en balkong. Uthyres möblerad eller omöblerad beroende på önskemål. Genomgående fräsch, kök och badrum renoverades för endast ett par år sedan. Bra förvaringsmöjligheter med en stor walk in closet. Lägenheten är perfekt för ett par!

Ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden samtidigt som det endast är fem minuters promenad till närmaste tunnelbana som tar dig till Södermalm på 7 minuter och T-centralen på 12 minuter. Fitness24/7 hyr lokaler av föreningen och finns 50m utanför dörren. Fem minuters promenadavstånd till Dalens centrum som har Ica, apotek och restauranger. Dessutom väldigt nära till Globens och Tele2-arenas evenemangs- och nöjesområden.

I månadshyran ingår bredband, kabel-tv, el och värme. Önskar en månadshyra i deposition som återlämnas vid utflytt. Husdjur tillåtet om lägenheten hyrs ut omöblerad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm