Dalkarlsgränd

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dalkarlsgränd, Stockholm

Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2

Beskrivning

Lägenhet i villa med egen ingång
Hej, vi är en familj med 2 barn (5 och 7 år) som ska hyra ut en lägenhet som är en del av vår källare från 2018-08-15. Du har egen ingång, eget kök, badrum/tvätt och ett stort allrum/sovrum. Allt är nyrenoverat och hyrs ut möblerat. Det är totalt cirka 30 kvm och helt separat från oss.

Köket består av 2 plattor (induktion), kyl med frys, mikro, diskho och diskmaskin. I badrummet finns duschhörna, tvättställ, toalett, tvättmaskin och en bergvärmepump (denna måste vi ha tillgång till ibland för att kontrollera värmen). Allrummet/sovrummet har säng, garderob, byrå och bäddsoffa.

Vi hyr ut tills vidare från och med 2 med 1 månads ömsesidig uppsägningstid.

Huset ligger i området Bromma kyrka där du lätt tar bussen (5 min promenad) eller cykeln till Brommaplan där tunnelbana finns.

Trädgården nyttjas av oss och det finns tyvärr ingen möjligt till parkering av bil.

Vi hyr ut till 1 skötsam person utan betalningsanmärkningar och goda referenser. Vi kommer också kräva att personen tar en bostadsförsäkring för den delen som hyrs ut. Våra barn låter precis som de flesta i den åldern vilket man bör vara medveten om.

Hyran är 8000 i månaden och betalas i förskott + 1 månads deposition som givetvis återbetalas vid flytten (el och vatten ingår i hyran).

Skicka en intresseanmälan plus beskrivning av dig och eventuella frågor via e-post.

Hälsningar
Erika och Martin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel