Dansbanevägen 33

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dansbanevägen 33, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Perfekt mini 2:a uthyres tillsvidare
Hej,

Hyr ut min 2a i Västberga i minst 1år med möjlighet till förlängning. Hyran är 12 000kr och inflytt omgående.

En månadshyra i deposition vid kontraktstart. Hyr ut den till en skötsam person som är rökfri. Fast inomst, inga betalningsanmärkningar och man ska vara lugn och ren.

Lägenhet med parkett i rummet och snygg platsmatta i anslutning till ytterdörren. Badrumet har platsmatta på golvet, helkaklade väggar och plats för tvättmaskin. Härlig balkong finnes också. Köket är i öppen planlösning med vardsgrummet samt är inrett med glaskeramikhäll, fläkt, kyl/frys och med plats för mikro. Den hyrs också ut möblerad med säng, bäddsoffa bord, tv, router, bord, köksbord. I hyran ingår el och bredband.

Vid intresse mejla mig snarast & berätta om dig själv.
/ Samuel

Kommunikationer:
Det är cirka en kilometer till Telefonplans tunnelbanestation, dryga 1,5 kilometer till Midsommarkransens tunnelbanestation, drygt två kilometer till Liljeholmens centrum och knappt tre kilometer till Älvsjö station. Buss till Liljeholmen stannar precis utanför området.

Närområdet:
En kort promenad bort nås trendiga Telefonplan/Midsommarkransen, där tillgång finns till bl.a. tunnelbana, flertalet bussar, apotek, bibliotek, mataffär, konstfack och populära restaurang Landet. Ett stenkast från bostaden når man Västberga Handel som innehar butiker och affärer såsom Coop Forum, Systembolaget, Rusta, Budo Fitness, Cykloteket samt apotek för storshopping. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt. Telefonplan är historiskt sett känt för sina industriområden men som förvandlats till en levande och nytänkande stadsel där ni finner allt ni behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm