Dartanjangs Gata 28

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dartanjangs Gata 28, Stockholm


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Inneboende nära Bromma och Sundbyberg
Har ett möblerat rum som jag vill hyra ut till dig som är lugn och skötsam. Lägenheten är en 4:a, möblerad, nybyggd, nära både buss (3 min promenad) och tunnelbanan (12 min promenad). Internet och el ingår i hyran på 6.900 kr med en månads deposition (jag har grannar som betalar mellan 8.000 - 10.000 kr för det som jag erbjuder för endast 6.900 kr).

Vardagsrummet är möblerat och köket har en diskmaskin. Allt i huset är rätt så nytt och det finns även flera tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i huset. Har en inglasad balkong på ca 8 kvm och fin utsikt på 6:e våningen. Jag bor i ett lugnt och fint område med mycket nybyggen precis bredvid Bromma Blocks och nära Sundbybergs Signalfabriken. Det är delat boende där ditt sovrum är på 12 kvm. En garderob finns i sovrummet. Sovrummet är möblerat men jag kan möblera om det vid behov. Du får även ett eget badrum med toalett.

Lägenheten behöver helt enkelt ses!

Kontakta mig enbart om du är en seriös person, som vill hyra ett rum med delat boende. Letar efter någon som kan flytta in redan i december eller januari. Du behöver ha god ekonomi och kunna betala en månadshyra på 6.900 kr och en deposition på lika mycket.

Skriv nu en kort presentation om dig själv så återkommer jag till dig. Nås ej via mobilen så skicka gärna mejl, tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm