Döbelnsgatan 41

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Döbelnsgatan 41, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

1,5:a i Vasastan med city inom gångavstånd
Beläget på en lugn gata i Stockholm city, finner ni denna moderna och välutrustade lägenhet. Med 5-10 minuters promenad når ni allt vad innerstaden har att erbjuda. Vill ni åka längre ligger tunnelbanan bara 150 m bort. Likaså flertalet mataffärer och gym ligger inom gångavstånd.

Lägenheten har ett praktiskt kök med allt ni behöver. Nyrenoverad toalett och en rejäl dubbelsäng (160 cm) som lämpar sig gott för två personer. Skön och stilren hörnsoffa som med ett enkelt handtag blir ytterligare en dubbelsäng. Självklart har ni också fri tillgång till TV och Wi-Fi. Det är lätt att få tid i tvättstugan då föreningen är liten (endast 16 lgh). På sommaren får ni gärna nyttja innegården och grillen för härliga stunder med kompisgänget.

Med närhet till allt vad innerstaden har att erbjuda är det svårt att vantrivas i Vasastan. Stadsdelen som utöver mysiga kvarter och restauranger även bjuder på en hel del fina parker inom promenadavstånd. Eller kanske en löptur/långpromenad i Hagaparken.

Några promenadtider:
- 15 min till Centralstationen
- 8 min till Kungsträdgården
- 7 min till Stureplan
- 5 min till Odenplan
- 1 min till livsmedelsbutiker (öppet 7-23)
- 1 min till Rådmansgatans tunnelbanestation

Lägenheten uthyres från slutet av april i 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning. En månads ömsesidig uppsägningstid och en hyra i deposition.

Skicka gärna en utförlig beskrivning om dig/er, så bokar vi in en tid för visning. Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm