Döbelnsgatan 60

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Döbelnsgatan 60, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Ljus och välplanerad 1:a i fantastiskt läge
Med perfekt läge i Vasastan ligger denna fräscha, ljusa och nyrenoverade etta om 22 kvm.
Lägenheten uthyres möblerad med säng, soffa och matplats för 4 personer samt goda möjligheter till förvaring. Lägenheten är utrustad med ett fräscht och rymligt kök med induktionshäll, ugn/micro samt kyl med frysfack. Det fräscha helkaklade badrummet är nu också utrustat med tvättmaskin.

Lägenheten uthyres med tillträde 1 maj och till överenskommet datum, då jag nu bor och jobbar på annan ort ser jag gärna att du som hyr planerar att bo här en längre tid.

- I samma hus finns två gym (WorldClass och Sats), inom ett par minuter finns flera matbutiker (ICA, Coop, Hemköp, Lidl, Picard) och apotek samt ett stort utbud av restauranger och kaféer.

- Inom 5 minuter från porten finns tre t-banestationer (röda och gröna linjen): Odenplan, Rådmansgatan och Tekniska Högskolan. Och bara ett par hundra meter från lägenheten finns flera bussar som enkelt tar dig runt i staden (b.la. linje 2, 4, 67 och 72)

Jag söker en skötsam person/ett skötsamt par som är rökfri/a och inte har husdjur, samt som planerar att bo i lägenheten under en längre period.

I hyran ingår el, värme, vatten, kabel-tv samt internet wifi (100 Mbit/s)
Deposition 1 månadshyra och uppsägningstid 2 månader.

OBS! Ingen korttidsuthyrning minst 6 månaderskontrakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm