Docentbacken

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Docentbacken, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Stor 2a i Mysiga Ekhagen, 7min till östermalm
Ska hyra ut min tvåa då jag ska jobba utomlands.
Den hyrs ut tillsvidare och allt sker korrekt genom föreningen.

Det är en stor tvåa, med mycket ljusinsläpp och en härligt stor balkong med söderläge. Både kök och badrum är i fint skick. Bra med förvaring och härliga stora rum.

Söker dig med stabil ekonomi, inga betalningsanmärkningar. Kan flytta in rätt så omgående och har möjlighet att betala två månaders deposition. Barn och djur funkar fint!

Området Ekhagen är mitt i naturen men endast 7 min in till Östermalm. Bussen går utanför huset och kan ta dig till t-banan, endast 3min bort. Parkering för bil är gratis, precis utanför huset också.

Nära till Naturhistoriska Riksmuseet, Det är även nära till Stora Skuggan, en stadsnära bondgård, och till den vackra Bergianska trädgården. Där finns café och lunchservering på både 4H-gårdens Skafferi och i gamla Orangeriet i Bergianska trädgården. Härliga middagar och brunch/lunch/julbord tar man med fördel på Bockholmen Hav och Restaurang (10 min promenad). Härifrån kan du köra cykelutflykter såväl norr- som söderut från Ekhagen. I området finns 1 mil elljusspår i vacker natur för löpning eller skidåkning. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym. Vid Brunnsviken finns båtklubb och kanot/kajakuthyrning och i närheten finns två badplatser; en barnvänlig sandstrand och ett klippbad. Vintertid så plogas Brunnsvikens is för långfärdsskridskoåkare och i Stora Skuggan finns gott om skidspår.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm