Doktor Abelins Gata 6

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Doktor Abelins Gata 6, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Charmig, nyrenoverad tvåa nära Mariatorget
Du bor lugnt och tyst i en nyrenoverad lägenhet mot en mysig innergård trots att du befinner dig mitt i söders bästa puls och ett av de attraktivaste lägena nära Mariatorget, Zinken och Tantolunden på Södermalm. Föredrar icke-rökare och inga djur. Tillgänglig från mitten november. Hyr ut p.g.a. arbete på annan ort så längre uthyrningstid har företräde.

Allmänt
20-tals lägenhet på andra våningen i en liten och trevlig förening. Väl isolerad. Nyligen renoverad och mycket fräsch. Fullt utrustat kök med diskmaskin, mikro, varmluftsugn, induktionspis etc. Gott om förvaringsmöjlighet i garderober och klädkammare. Värme och el ingår i hyran. Tv och internet finns i huset

Kommunikationer
Bussar, tunnelbana (Mariatorget), pendeltåg (Stockholms Södra) finns i närheten. Det tar ca. 2 min till Mariatorgets tunnelbana (uppgång Torkel Knutson) och ca 4 min till Stockholms Södra pendeltåg.

Området
Ligger nära Mariatorget, Zinken och Tantolunden. Det finns flertalet matbutiker, systembolag, vårdcentral, apotek i området inom 5 min gångavstånd.

Maila en kortare presentation av Er om intresse finns så ringer jag upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm