Domargränd 16

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Domargränd 16, Stockholm


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Veckopendlare sökes mellan jun - aug
Här finns en charmig 3:a att hyra för dig/er som veckopendlar. Jag kommer vara hemma någon helg ibland varav det finns möjlighet att vara kvar vissa helger. Lägenheten är delvis möblerad. I hyran ingår parkering, värme, vatten och internet. En månads deposition tas ut som du givetvis får tillbaka när du flyttar. Vid intresse, skicka gärna ett mail och skriv några rader om dig/er.

Om lägenheten:
Lägenheten ligger på fjärde våningen (finns hiss) med utsikt mot Fruängen och Mälarhöjden. Stor balkong i söderläge som nås både via kök och vardagsrum. Till Västertorps centrum är det två minuters promenad. Där hittar du coop, hemköp, 2 pizzerior, (bra) frisör, tandläkare, kemtvätt, post, apotek, skomakare, blomsterbutik & en antikbutik. Med tunnelbana når du/ni T-Centralen på ca 17min, Slussen på 13 minuter och Liljeholmen på 7 min (närmsta galleria). Till närmsta tunnelbanestation Västertorp tar det två minuter att gå.

Lägenheten har genomgått stambyte 2014, hissen i fastigheten byttes ut 2015 och tvättstugan är utrustad med nya maskiner från i år. Extra plus för lättheten till att få tid inom någon dag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm