Drottningholmsvägen 31

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Drottningholmsvägen 31, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

2:a Fridhemsplan - bra kommunikationer
Lägenheten på 53 kvadratmeter har ett toppenläge mellan Tunnelbanan och Rålambshovsparken. Mycket nära till grön och blå linje och busslinjerna 1, 3 och 4a. Lägenheten uthyres tidigast från mitten början på september.
Lägenheten har hall, vardagsrum, sovrum och kök med 4 matplatser. Lägenheten har renoverat kök och badrum 2005. Huset är i funkisstil byggt runt 1935.

Kök med basutrustning (bestick, tallrikar osv.), diskmaskin, kyl & frys, matbord med plats för 4 personer. Vardagsrum med vedeldad kamin, soffa med bäddmöjlighet, tv + comhem basutbud kanal 1-9. Sovrum med 140-säng och liten arbetsplats. Hall med god förvaring. Möblemanget som syns på bilderna kan avvika från det som kommer att hyras ut. Helkaklat badrum med kombinerad ångbastu och dusch.

Lägenheten uthyres i första hand möblerad.
Det finns hiss, tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum i fastigheten.

Hyra 14 000 sek/mån

Kontrakt och kvitto på depositionen kommer att skrivas för båda parters trygghet.
Lägenheten hålls rökfri.
1 månadshyra i depositionsavgift och månadsvis förskottsbetalning av hyran (alternativt kvartalsvis om så önskas). Lägenheten uthyres med 2 månaders ömsesidig uppsägningstid.

Om du/ni är intresserade - maila och presentera dig och/eller företaget och lämna kontaktuppgifter så ringer vi upp dig om vi tror att dina och våra önskemål matchar. Kreditupplysning kommer att tas innan avtal skrivs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm