Eldsbergagränd

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Eldsbergagränd, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

2 rum i en 3:a uthyres i 6 mån till 1-3 pers
Jag hyr ut 2 rum i en 3:a på 83 kvm. Det är sovrum 1 och sovrum 2 enligt bilden här i annonsen. Rummen hyrs ut omöblerade till 1-3 personer under perioden 15 mars till 15 september. Deposition på 2 månadshyror betalas när vi skriver på kontrakt. Visning av rummen sker helgen 27-28 februari, samt helgen 5-6 mars.

Du kommer att ha fullständig tillgång till köket, badrummet och extra WC, samt hallen. Du kommer INTE att ha tillgång till vardagsrummet eller balkongen.

Inte heller jag kommer att vistas på balkongen utan att säga till dig i förväg, eftersom fönstren i sovrummen vetter mot balkongen. Du har alltså ingen vidare utsikt från rummen.

Vardagsrummet kommer att disponeras av mig och vara lite stökigt, eftersom jag håller på och tömmer lägenheten och säljer av alla möbler och prylar.

Relativt nyrenoverat badrum med golvvärme, WC, badkar och tvättmaskin. Separat extra WC.

Köket är slitet, men fungerande. Golven är överlag slitna.

Det finns bredband via Comhem. Denna uppkoppling ingår i hyran. Det finns i nuläget inget kabeltvabonnemang, men det kan jag skaffa, om du vill betala för det.

Övrigt som ingår i hyran: El, toapapper, hushållspapper, diskmedel och handtvål.

Du/ni som hyr ska ha fyllt 25 år. Eventuellt är det ok med barn, i sällskap med förälder, om de förstår att de inte får hänga på låset till vardagsrummet (mitt rum).

Rökfritt inomhus.

Djur är ok. Rumsrena och snälla, såklart. Jag passar mina släktingars katter ibland, men har inga egna djur.

Ni ska följa bostadsrättsföreningens trivselregler bl.a: Tyst efter kl 22. Inget tvättande, duschande eller musikspelande sena kvällar och nätter. Inte kasta fimpar på marken. Inga djur eller barn som inte kan uppföra sig i hiss och trapphus. Osv. Självklarheter för de flesta.

Jag som hyr ut är en kvinna på 44, som är på väg att avveckla mitt boende i denna lägenhet och flytta in på annat håll. Om jag får tillstånd från bostadsrättsföreningen kommer denna lägenhet sen att hyras ut i sin helhet i upp till två års tid från 15 september. Att hyra hela lägenheten kommer då i så fall att kosta 12 000 i månaden.

Om du tror att detta boende skulle passa dig/er, skicka ett mail och berätta vem du/ni är, med vilka pengar ni ska betala hyran, samt om ni har några referenser!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm