Elektravägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Elektravägen, Stockholm


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

1,5 uthyres omgående i Västberga
Lägenhet med parkett i rummet och snygg platsmatta i anslutning till ytterdörren. Badrumet har platsmatta på golvet, helkaklade väggar och plats för tvättmaskin. Härlig balkong finnes också. Köket är i öppen planlösning med vardsgrummet samt är inrett med glaskeramikhäll, fläkt, kyl/frys och med plats för mikro. I hyran ingår el och bredband.

Hyr ut min 1.5 i 4 månader med möjlighet till förlängning. Hyran är 7 500kr och inflytt omgående. En månadshyra i deposition vid kontraktstart. Hyr ut den till en skötsam person som är rökfri. Fast inomst, inga betalningsanmärkningar och man ska vara lugn och ren.

Kommunikationer:
Det är cirka en kilometer till Telefonplans tunnelbanestation, dryga 1,5 kilometer till Midsommarkransens tunnelbanestation, drygt två kilometer till Liljeholmens centrum och knappt tre kilometer till Älvsjö station. Buss till Liljeholmen stannar precis utanför området.

Närområdet:
En kort promenad bort nås trendiga Telefonplan/Midsommarkransen, där tillgång finns till bl.a. tunnelbana, flertalet bussar, apotek, bibliotek, mataffär, konstfack och populära restaurang Landet. Ett stenkast från bostaden når man Västberga Handel som innehar butiker och affärer såsom Coop Forum, Systembolaget, Rusta, Budo Fitness, Cykloteket samt apotek för storshopping. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt. Telefonplan är historiskt sett känt för sina industriområden men som förvandlats till en levande och nytänkande stadsdel där ni finner allt ni behöver inom kultur, mat, nöje och bevarade grönområden.

Vid intresse mejla mig och berätta om dig själv.
Mvh Malle

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm