Emågatan 110

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Emågatan 110, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Två rum i Bagarmossen uthyres
Hej!

Jag hjälper min pappa att hyra ut två rum i en stor trea centralt belägen i Bagarmossen. Då han spenderar mycket tid utomlands står lägenheten mest tom. Lägenheten ligger cirka 5-10 minuters gångavstånd från Bagarmossens centrum där det finns matbutiker och diverse småbutiker, samt tunnelbanan in mot stan. Ett flertal bussar finns även.

Det ena rummet som hyrs ut är stort med tillgång till egen dörr in i köket samt dörr mot vardagsrummet. Det mindre rummet har dörr ut mot hall. Alla dörrar är låsbara från insidan. Du som hyr har fri tillgång till kök, vardagsrum, balkong och toalett samt förvaringsmöjligheter i form av garderob samt i mån av plats även källarutrymme. Tvättstuga finns några minuter utanför huset.

Ett mycket lugnt område med mycket barnfamiljer. Söker dig/er som är skötsamma, lugna och noggranna. Djurfri är ett måste. Uthyres gärna för en längre period men inget måste.

Det mindre rummet hyrs ut för 3000:- och det större för 4000:-, för båda rummen krävs en månads deposition vid inflyttning.

Hör gärna av dig vid intresse och berätta mer om dig själv eller om du har några frågor. Endast seriösa tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm