Enspännargatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Enspännargatan, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Par el två kompisar sökes till mini-kollektiv
Jag heter Aurora, och är en väldigt glad och aktiv person. Jag bor ihop med Anna-Maria, eller Mimmi som hon oftare kallas, i en jättefin trea på 70kvm i Hässelby Gård, och vi har ett rum ledigt som vill fyllas!

Jag älskar folk, vilket är anledningen till att jag delar min lägenhet med människor i ett mini-kollektiv. Vi vill ha en gemenskap med dem vi bor med, hjälpas åt, äta söndagsbrunch ihop och småprata när en får tid över på kvällen. Samtidigt är jag en väldigt aktiv person som ofta är iväg på saker på kvällarna och ibland uppskattar tid för mig själv. Alla i kollektivet har sin egen vrå att dra sig tillbaka till när de vill vara för sig själva, men för att bo här ska ni vara sociala personer som tycker om att vara tillsammans med andra. Jag håller på med scenkonst på olika sätt och är väldigt miljömedveten. Mimmi går läkarlinjen på Karolinska, är världens omtänksammaste och tycker om att pyssla.

I Hässelbo äter vi mycket vegetariskt jag själv är vegetarian som mest äter veganskt, medan Mimmi är allätare. Ni behöver alltså inte vara vegetarianer, men ni ska vara öppna för att äta mycket vegetarisk mat. Det är ok att laga något med kött någon gång ibland, men inte att steka en biff varenda kväll. Hässelbo är nyktert. Varken jag eller Mimmi dricker, så om ni vill dricka alkohol får ni göra det ute. Annat som kan vara bra att veta är att vi håller väldig ordning i köket så det ska ni inte ha problem att ha. Vi lagar mat tillsammans och har husmöte en gång i månaden. Det förväntas ni avsätta tid till.

Lägenheten ligger sju minuter från t-banan med täta avgångar, som tar en till centralen på en halvtimme, och nära naturreservat. Här finns gemensamt kök, badrum, soffhörna och en stor kinesisk matta för qigong, dans eller annat bus. Rummet är ommöblerat. Hyran är för två personer, inklusive el och internet. Inflyttning kan ske i slutet av september/början av oktober och vi skriver ett provkontrakt om tre månader vilket sen blir till ett tills-vidare kontrakt ifall vi alla trivs med varandra. Depositionen är på en månadshyra.

Vi letar efter TVÅ aktiva personer som gillar att bo ihop med folk, och som alltså inte ser ett mini-kollektiv som en nödlösning utan någonting roligt och spännande. Tyvärr kan ni inte ha pälsdjur eftersom jag är allergisk. Om ni intresserade, mejla svar på frågorna nedanför, så hörs vi vidare därifrån. Jag hoppas det verkar roligt att bo här efter att ha läst om oss!
Aurora och Mimmi

Namn:
Ålder:
Vad jobbar /pluggar ni? Heltid eller deltid?
När vill ni flytta in?
Berätta lite om er själva och vad ni tycker om att göra:
Varför vill ni bo i Hässelbo?
Hur länge är ni intresserade av att bo?
Har ni tidigare bott i kollektiv eller tillsammans med andra?
Vad tyckte ni om det?
Vad ser ni fram emot med att bo tillsammans med andra?
Har ni några farhågor inför att bo ihop med andra?
Hur känns det att äta mycket vegetariskt?
Vad tycker ni om att göra när ni är hemma?

endast seriösa mejl får svar :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm