Erik Segersälls Väg

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Erik Segersälls Väg, Stockholm


Hyra:

18200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 3a centrala Aspudden, tillsvidare
3:a i charmigt sekelskifteskvarter i centrala Aspudden uthyres tillsvidare.

Så länge annonsen ligger ute på Blocket är det aktuellt att höra av sig med intressen. Alla svar beaktas, inte bara de första som svarar.
Inflyttning den 1 juli eller enligt överenskommelse. Den som kan flytta in tidigt har förtur.

Bostaden ligger väldigt bra utmed en gågata, så ljudet av biltrafiken letar sig inte in så lätt. Granne med ICA, Apoteket, Posten, Café och Biblioteket. 30 meter till tunnelbanan vilken är nergrävd i tunnel, så tågen hörs inte till skillnad från stationerna längre ut på linjen.

Badrum och kök är nya och i modernistisk stil. Måttbeställda garderober med skjutdörrar i glas finns i båda sovrummen, vilket kontrasterar spröjsade fönster, trägolv och spegeldörrar.
Mycket av köksutrustningen finns i skåpen.
Det är kanske Stockholms mest yteffektiva lägenhet, vilket bör upplevas på plats. Planlösningen fungerar för antingen ett par eller två kompisar som delar bostad med varsitt sovrum.
Lägenheten är till stor del möblerad. Det större sovrummet har en 160-säng.

Berätta lite om dig själv - vad du jobbar med (företagsnamn) eller vad du studerar, var du kommer ifrån, hobbies, familjesituation (ålder på eventuella barn etc.) Berätta när du skulle kunna flytta in och om ditt bostadsbehov är tillsvidare eller tillfälligt. Berätta även när du som tidigast skulle kunna komma och kolla på lägenheten.

Med vänlig hälsning
Henrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm