Essingekroken 5G

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Essingekroken 5G, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Rum i hus med egen brygga
Vi är tre troende kristna bestående av mig, min son (16 år) och en broder i Kristus (20 år) som bor i ett vackert suterränghus med egen brygga på Stora Essingen. Bara 20 minuter från T-centralen (med buss 1) och 5 minuters promenad till närmaste busshållplatsen (Essingetorget). Här kan du ligga i hängmattan på sommaren, sola och ta en simtur!

Huset har tre våningar och är på 145 kvm. I gatuplanet hyr vi ett rum på 25 kvm. Rummet har havsutsikt. Våningen där rummet finns har tillgång till egen entrédörr, toa och dusch, samt en mindre hall. Rummet hyrs delvis möblerat.

Du delar kök, matsal och vardagsrum med oss i huset. Kök, matsal och vardagsrum finns i plan två i huset, i öppen planlösning. Även tillgång till balkong, uteplats och bryggan finns från plan två.

HYRESKOSTNAD
Rummet 25 kvm hyrs tillsvidare för 7 000 kr per månad. Ledig f.o.m 3 juli.

Parkering, internet, vatten, sophanteringskostnader ingår i priset. (El ingår inte i priset). Deposition erlägges. Rummet hyrs tillsvidare. I rummet får max två personer bo.

OBS! Annonsen vänder sig först och främst till troende kristna. Men även till dig som kan tänka dig dela våra värden och leva ett harmoniskt liv. Du har en stabil ekonomi. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm