Essingestråket

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Essingestråket, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Rum på st.essingen uthyres till veckopendlare
RUM PÅ ST.ESSINGEN UTHYRES TILL VECKOPENDLARE.

Hej!

Rummet är litet på 10 kvm, men fräscht och mysigt. Möblerat med säng, stort bord och garderob. Rummet är tapetserat och det finns heltäckningsmatta samt ett stort fönster ut mot gatan. Rummet stängs med skjutdörrar.

Själva lägenheten är på 37 kvm med balkong. Du kommer att ha direkt tillgång till nyrenoverat kök med gasspis, diskmaskin samt nyrenoverat badrum och toalett som jag städar en till två gånger i veckan.
El, bredband, diskmaskintabletter och rengöringsmedel ingår i hyran som är 4000 kr/månad. Tvättstuga med stort utbud av lediga tider finns på källarplan i huset. Grannarna är lugna och trevliga. Gratis parkering.

Lägenheten ligger ett stenkast från buss nr. 1 (slutstationen) som går var 4 minut under rusningstid och tar 12 min in till Fridhemsplan. Även Coop, pizzeria och sushi ligger 2 min promenad bort, tvärbanan 7 min.

På St.Essingen finns även WordClass-gym, stor fotbollsplan och en fin och populär badstrand. Lugna gator med fina villor och mycket grönska runtomkring som äppelträd och blommor. Även rådjur, hare och räv har jag sett promenera raskande mitt i natten, från balkongen. :)

Själv är jag en 47-årig högutbildad kvinna som jobbar deltid på eftermiddagar. På kvällarna brukar jag vara hemma och läsa, titta på tv, går på gym eller tränar beachvolleyboll.
Jag tycker att ordning och reda är viktigt, samt anser att ömsesidig respekt för varandra är avgörande om båda ska trivas när man bor ihop/hyr ett rum.

Jag söker helst en kvinnlig veckopendlare. Rummet uthyres för en längre tid med tillträde omgående. En månads depositionshyra innan inflytt. Du ska vara rök- och djurfri som inte har några barn och heller inga betalningsanmärkningar.
Är du interesserad så skicka ett mail med telefonnummer och berätta om dig själv. Ange ålder, arbetschema och beskriv vad brukar du göra på kvällarna.

Stort tack!

Hälsningar, Lena.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm