Essingetorget 37

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Essingetorget 37, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Mysig 2:a innanför tullarna
Hej!

Vi är ett gift par som sedan en tid bor och arbetar på olika orter (Berlin/Alingsås). Därför hyr vi ut vår 2a på Kunsgholmen, Stora Essingen med flexibel inflytt runt 1 mars. Vår avsikt är att hyra ut den i minst ett år. Lägenheten är på 40 kvm i sydvästläge och är möblerad, men kan eventuellt fås omöblerad.

Lägenheten ligger mitt på Essingetorget där det även finns café, kiosk, pizzeria etc. Det är ungefär en minut gångavstånd till närmsta mataffär samt ett flertal restauranger och två minuters gångavstånd till stranden. Busshållplatsen ligger precis utanför porten (10 meter) där 1ans buss går dygnet runt och var femte minut i rusningstrafik, raka vägen till Fridhemsplan och vidare till Hötorget, Stureplan och Gärdet. Om man önskar ta tvärbana, är det ca. 4 min gångavstånd. Det finns även gratis parkering.

Hyran för lägenheten ligger på 12000 kr/ mån inkl. el, gas, värme, Internet (100 mbit) och TV med många kanaler. Alltså tillkommer ingen annan kostnad.

Vi bor i en mycket trevlig fastighet där grannarna är väldigt lugna. Det förekommer inte fester eller annat ljud som stör och därför är det väldigt viktigt att den person (eller det par) som hyr lägenheten inte festar i lägenheten. Vi söker trevliga, lugna och ordningsamma personer med god ekonomi och stabil tillvaro. Lägenheten är helt rök- och djurfri och önskas förbli så.

Om ni är intresserade, skicka ett mail och skriv lite om er själva så hör vi av oss.

Vänligen,
Emilia och Simon

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm