Fastlagsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fastlagsvägen, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Mysig och fint renoverad 2:a
Hej,

Jag hyr ut vår toppenfina välplanerade 2:a på 50 m2. Ovanliga 2,75 m i takhöjd gör att lägenheten känns extra stor.

Här bor du bland trädtopparna med balkong i fint och soligt söderläge mot en tyst innergård. Bostaden är ljus och fräsch med genomgående fina nyslipade golv, luftiga välplanerade rum och rymligt kök med gott om utrymme för matplats för 4-6 personer. Från både kök och badrum är det fin utsikt in mot stan. Från vardagsrum och sovrum utsikt mot den lummiga innergården. Lägenheten ligger på 3 trappor, hiss finns ej.

5 min till tunnelbana, en minut till bussen. Lugnt och tyst men med puls, nöjen och service i närområdet. Ett naturnära läge med Trekanten endast en bit bort med möjighet till både bad och motionsstråk.

Tvättstuga i bottenplan och grillplats på gården.

Uthyres från 16 augusti ett halvår i taget med 2 månaders ömsesidig uppsägningstid. En månadshyra i deposition. I hyran ingår el, värme, vatten, wifi, kabel tv. Delvis möblerad om så önskas. Tv finns.

Lägenheten lämpar sig för och uthyres i första hand till ett par som är utbildade med fast anställning och ålder mellan 25-45 år. Icke rökare eller husdjur. Ej singlar.

Är ni intresserade och önskar fler bilder är ni välkomna att kontakta mig med en kort presentation. Därefter hör jag av mig för en personlig visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm