Fastlagsvägen 46

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fastlagsvägen 46, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Möblerat rum uthyres i fräsch 3:a
Trevlig och skötsam inneboende sökes till ett möblerat rum i min fräscha trerumslägenhet. Du ska vara rökfri och tycka om att hålla det fint och städat omkring dig.

Rummet är ca 12 kvm stort med säng, sängbord, sänglampa, skrivbord och stol, garderob och byrå. Tillgång till kök, vardagsrum och badrum som vi delar. Lägenheten är ljus och fräsch med alla bekvämligheter.

Hyran betalas i förskott. Disposition på en månad tillkommer som återfås vid utflytt. I hyran ingår el, vatten, trådlöst bredband. Fin tvättstuga finns i huset. Hiss finns.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt bostadsområde i Hägersten. Närhet till natur, bad och kommunikationer, t-bana Örnsberg, Aspudden eller Telefonplan. Finns även buss nära som går till Liljeholmen. Sats, Konstfack och populära restaurang Landet finns i Telefonplan och matbutiker också nära.

Om du är intresserad, berätta kort om dig själv och dina intressen. Vid många förfrågningar har jag inte möjlighet att svara alla, men jag tackar på förhand för visat intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm