Fatburs Brunnsgata 5

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fatburs Brunnsgata 5, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-01-01
Uthyres till: 2016-06-30


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Fullt möblerad jättestor 2a om 72 kvm med stor balkong mot innergård uthyres mitt på Södermalm med Stockholms bästa kommunikationsmöjligheter. Lägenheten är belägen 300 meter från Mariatorget Tunnelbana, 500m från Medborgarplatsen och rakt ovanför pendeltågsstationen Södra Station.

I omedelbar närhet finns både ICA, Coop och Hemköp inom promenadavstånd, 100 meter till Hemköp och Coop. Söders bästa restaurangutbud och barer finns samtliga bara runt hörnet.

Lägenheten är fördelad över två rum, varav ett sovrum och ett gigantiskt stort vardagsrum som idag även är kombinerat sovrum. Sovrummet är möblerat med en Queen-size säng och i vardagsrummet finns en King-size säng. Lägenheten är i övrigt smakfullt inredd med allt från auktionsfynd på Bukowskis till två Jetson-fåtöljer av Bruno Mathsson. Balkongen i sig är en liten trevlig lounge med soffa. I det stora köket finns både bord med sittmöjligheter, bänkdiskmaskin och vinkyl. I badrummet finns även ett badkar. Sopnedkast finns precis utanför lägenhetsdörren.

Kort och gott ett representativt boende bäddat för bekvämlighet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm