Fatburs Brunnsgata 32

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fatburs Brunnsgata 32, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Hyr mitt hem Södermalm
Välkommen att hyra mitt hem på Södermalm!

Lägenheten är på 54 kvm + balkong (ca 3m x 1,8m) i söderläge mot Södermalmsallén som är bilfri. Den ligger på fjärde våningen. Det är 200 m till Södra Station (pendeltåg), 400 m till Medborgarplatsen (grön tunnelbanelinje) och 450 m till Mariatorget (röd tunnelbanelinje).

Lägenheten är möblerad med de möbler jag själv använder. Badkar. All köksutrustning finns. Diskmaskin och liten tvättmaskin finns i lägenheten och i entréplan finns en stor tvättstuga. I hyran ingår el, vatten, och internet.

Jag ser helst att den som hyr lägenheten gör det från 1 maj till 31 augusti 2016, men kortare eller längre tid kan vara aktuellt. För max 2 personer. Rökning är helt förbjudet (även på balkongen).

Eftersom att detta är mitt hem, där jag vanligtvis bor, värdesätter jag extra mycket att du är en ansvarstagande och allmänt klok person. Månadshyran betalas i förskott månadsvis. Deposition enl. ök. betalas när kontraktet skrivs. Ömsesidigt en månads uppsägningstid. Du ska kunna uppvisa goda referenser. Föreningens godkännande kommer att krävas.

Välkommen att svara via mail om du är intresserad eller har frågor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm