Fatburs Kvarngata 3

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fatburs Kvarngata 3, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Mysig 1:a på Södermalm uthyres under sommaren
Jag hyr ut min lägenhet på Södermalm i Stockholm under sommaren, från 1 juni till 31 augusti. Hyresgästen ska vara rökfri, skötsam, och ha trygg ekonomi.

Lägenheten är en etta på 39 kvadrat på femte våningen på Fatburs Kvarngata 3. En mycket trevlig och bra disponerad etta med sovalkov belägen mitt på Södermalm. Här bor ni högt upp i huset (våning 5 av 6), centralt och med suveräna avstånd till både kommunikationer, härliga promenadstråk, mysiga caféer och trevliga restauranger. En lägenhet att trivas i helt enkelt!

I närheten finns en uppsjö av mysiga cafeer, barer och restauranger, och Tantobadet ligger bara 10 minuters gångväg från lägenheten. Otroligt bra kommunikationer med röda linjen, gröna linjen och pendeltåget bor ni ovanpå.

Lägenheten uthyres möblerad. OBS! Annorlunda möbler än på bilden som visas här men lika fina!

Jag kräver att man betalar 10.000 kr i deposition som återbetalas om lägenheten återfås i samma skick som när ni flyttade in.

Skicka ett mail med en beskrivning av dig själv så återkommer jag med fler bilder, förslag på tid för visning och förslag till hyresavtal.

Avtalet kan eventuellt förlängas om intresse finns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm