Finn Malmgrens Väg

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finn Malmgrens Väg, Stockholm


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

2:a Hammarbyhöjden dec 2015 - juni 2016
Ljus och charmig gavellägenhet i lugna Hammarbyhöjden, precis intill Nackareservatet med naturområden, löpspår och utegym. Här vaknar du till fågelsång och hejar på grannarna i trappen.

Det finns fönster i tre väderstreck och balkong mot allmänning, inredningen är i vintagestil. I sovrummet finns en dubbelsäng på 160 cm och rejäla garderober som sväljer det mesta. Soffan i vardagsrummet är en säng från 50-talet på 90 cm. Köket är utrustat med elspishäll, ugn, micro, diskmaskin och så klart kyl och frys.

Det tar fem minuter att promenera till tunnelbanan och därifrån åker du till Slussen på sju minuter och T-centralen på tolv. På gångavstånd ligger Hammarby sjöstad med caféer, restauranger och gratis färja över till Söder.

Lägenheten uthyres mellan den 6/12 2015 till juni 2016 (vi kommer överens om exakt datum) då jag bor i Indonesien. Månadshyran är 10 500 kr, inkl värme/vatten, el, wi-fi och möblemang. Jag tar en deposition på 5000 kr som du givetvis får tillbaka så länge allting är helt och rent vid utflytt.

Lägenheten passar ett par, två vänner eller ensamstående som tycker om att ha nära till naturen och att det är fridfullt i huset. Du/ni är ansvarstagande, rök- och djurfri, har fast inkomst, respekterar dina grannars behov av nattsömn och månar om lägenheten som om den vore din egen.

Jag städar ordentligt innan jag åker så att det är rent och fräscht för dig att flytta in och plockar bort personliga saker så långt det går. För att vi alla ska känna oss trygga under uthyrningen skriver vi hyreskontrakt och listar över möblemang och skavanker i lägenheten.

Intresserad? Mejla mig och berätta vem du är och vad du gör.
Du är varmt välkommen med frågor!

Hälsningar Karin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm