Finn Malmgrens Väg

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finn Malmgrens Väg, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Fräsch, mysig lgh i Hammarbyhöjden
Fräsch, mysig 1,5-rumslägenhet på 37 kvm i Hammarbyhöjden. Högst upp i fastigheten, med balkong som solen når från mitt på dagen och hela eftermiddagen/kvällen.

Hall med golvvärme. Tvättstuga och torkrum i källaren samt utegrill med sittplatser utanför huset. Coop, café, diverse restauranger, Apotek, Optiker och frisör finns precis intill tunnelbanan i Hammarbyhöjden på Finn Malmgrens torg.

För promenad-/löparrunda, natur och sportaktiviteter rekommenderas det närliggande Nackareservatet som ligger 2 minuter från lägenhetsdörren. Hammarbybacken med lift för vintersport ligger ett stenkast bort, invid Hammarbyhöjdens kolonilotter. Det är ca 10-20 minuters gång till badplats beroende på var man vill bada. Sickla köpcenter ligger på ca 20 minuters gångavstånd. Det tar 2 minuter att gå till Hammarbyhöjdens tunnelbanestation som tar dig in till T-centralen på 13 minuter. Nattbuss 194 stannar ännu närmare (en halv minuts gångtid).

Tre månaders uppsägningstid. Förskottshyra gäller, två månadshyror i deposition, gärna referenser och att du/ni är rök- och djurfria är ett krav.
Du som visar intresse ska ha ordnad ekonomi, fast inkomst och vara skötsam. Lägenheten hyrs ut omöblerad.

Hyrs ut från och med 1 juni under ett år med möjlighet till förlängning ett år till.

Är du intresserad? Skicka gärna ett mail till oss och berätta mer om dig/er så hör vi av oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm