Finn Malmgrens Väg 118

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finn Malmgrens Väg 118, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-12-07


Hyra:

14268 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Vid slutet av Finn Malmgrens väg i Björkhagen, Hammarbyhöjden, uppför Einar Mattsson två nollenergihus med sammanlagt 64 nya hyreslägenheter. Här annonseras den sista lägenheten om 3 rum och kök i detta projekt. Hyran är preliminär.
Typ av bostad
Detta är en nybyggd bostad. Det innebär att ingen har bott i den tidigare.
Det sker ingen visning, men du kan titta på planritningen här i annonsen.
Om bostaden
Lägenheten har hög standard med hållbart materialval och bland annat bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Det genomgående 2,60 m i takhöjd. Se mer information i bifogad broschyr.
Om fastigheten
Fastigheten ligger i Hammarbyhöjden med närhet till det mesta.
Parkering
Det finns 29 garageplatser och 5 p-platser. Se mer information i bifogat faktablad.
Övrigt
Kostnad för bredband ingår i hyran. Varmvatten debiteras efter uppmätt förbrukning på hyresavin. Hyran är förutbestämd på 10 år med en årlig höjning av 1 %. Stockholms stad kommer att ha 6 lägenheter i det östra huset på bottenplan som ingår i ett gruppboende.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 600000
Max antal hushållsmedlemmar: 4
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag, pension, sjukpenning, sjukbidrag, studiemedel eller A-kassa. Dock ej försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag).
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Om bostad innehas behöver du styrka uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument/mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt i samband med kontraktsteckning.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller pågående skuldsanering
Goda referenser från eget boende eller av fastighetsägare godkänt boende i andrahand krävs. Undantag kan ske för hemmavarande ungdomar, sammanboende och inneboende.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm