Fleminggatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fleminggatan, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

Inflyttning nu - sekelskifteslgh Fridhemsplan
Inflyttning från 6:e oktober, sekelskiftes-tvåa på Fridhemsplan.

Fräsch och mycket fin sekelskiftes-tvåa i hus anno 1884 belägen på
Fridhemsplan. 2 ROK på drygt 49 kvm uthyres med grundläggande möblering (Säng, ny bäddsoffa, TV, vardagsrumsbord, köksbord, lite kökssaker, o.s.v.) alternativt omöblerad om så önskas. Jag kan vara flexibel med detta.

Ett perfekt hem för ett par eller en kräsen singel! Även företag accepteras som hyresgäst.

Fina, nytagna bilder på lägenheten kan mailas efter att vi fått kontakt!

Belägen på Fridhemsplan med exceptionellt goda kommunikationer. Bokstavligen ett stenkast från Västermalmsgallerian samt grön och blå t-banelinje. Två stationer från T-centralen. Tillgång till ett stort antal busslinjer precis utanför dörren. Lägenheten har praktisk planlösning, genomgående exklusivt trägolv, god allmän
standard samt en takhöjd på ca 3 meter. Relativt högt upp i huset med utsikt. Fransk balkong finns i söderläge. Välskött förening med mycket stor gemensam innergård med middagsbord, grill
och soffgrupp.

Jag önskar att inflyttning sker den 6:e oktober eller så snart som möjligt därefter. Jag kan tidigast visa lägenheten den 5:e oktober.
Jag är i dagsläget osäker på när jag kommer behöva min lägenhet igen och jag vill därför inte binda mig till en längre uthyrningsperiod. Jag erbjuder förslagsvis 2 månaders garanterad urhyrningsperiod och därefter löpande avtal med en månads uppsägningstid åt båda hållen. Eftersom jag önskar omgående inflyttning så erbjuder jag lite lägre hyra än vad lägenheten egentligen är värd! Jag är dock övertygad om att vi kan komma överens om de exakta datumen om ömsesidigt intresse finns. Självklart får du se lägenheten och hämta nycklarna innan du betalar något.

Endast skötsamma hyresgäster önskas. Husdjur kan eventuellt godkännas beroende på omständigheterna. En månads deposition erläggs i samband med inflyttningen. Önskar endast att bli kontaktad via mail men vi kan gärna höras över telefon därefter!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm