Flottbrovägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flottbrovägen, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Lgh på Stora Essingen uthyres omgående
Söker en hyresgäst för omgående inflyttning (någon gång under denna månad).

Lägenheten är en mindre 2a på 20kvm, beläget på Stora Essingen i Stockholm. Egen ingång på källarplan. Lägenheten är möblerad med en stor soffa, soffbord, garderob, säng och nattduksbord, köksutrustning samt diverse annat. Tvättmaskin och tork finns i ett intilliggande rum.

Det finns goda förbindelser, bussen går dygnet runt (Linje 1) och Tvärbanan finns drygt 3 minuter från bostaden. Restauranger och Coop finns inom kort gångavstånd. Parkering på Stora Essingen är dessutom gratis vilket sällan är fallet innanför tullarna.

Lägenheten hyrs ut i minst 1 år. Det kan hända att uthyrningen sträcker sig totalt 2,5 år. Kostnaden för hyran är 8000kr och I hyran ingår = El, vatten, värme och internet.

Jag söker en hyresgäst som är lugn och ordningsam med ordnad ekonomi som är rökfri och inte har några husdjur. Referenser önskas samt anställningsintyg.
1 månads hyra i deposition + första månadshyran betalas vid kontraktsskrivning sedan betalas hyran i förskott för nästkommande månad senast sista dagen i föregående månad. Depositionen återbetalas vid flytt såvida lägenheten återlämnas i det skick den togs emot.

Skicka iväg ett mail och beskriv lite kring dig själv. Jag skickar gärna bilder per mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm