Folkskolegatan 4

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Folkskolegatan 4, Stockholm


Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Möblerad lägenhet i Hornstull
Då jag och min flickvän kommer att vara bortresta en längre tid (minst 6 månader start första mars) kommer vi att hyra ut vår lägenhet i Hornstull.

Läget

Lägenheten har ett högt fritt läge på en lugn återvändsgränd invid Pålsundsparken. Du har en kort promenad till såväl Långholmens vackra natur och mysiga Reimersholme som till Hornstulls pulserande uteliv. I Hornstull finns det ett stort utbud av restauranger och barer, något för alla smaker. Dessutom är det 400m till ett mindre köpcentrum (Hornstull) och 1,6 km till ett större köpcentrum (Liljeholmen).

Kommunikationerna är bra, det är lätt att ta sig fram både kommunalt och med bil. Det tar till exempel 5 minuter med buss till Fridhemsplan, 10 till 15 minuter till antigen Karlberg station eller Stockholm södra, 8 minuter till T-centralen med tunnelbana och 40 minuter med buss till Arlanda flygplats.

Kort beskrivning av lägenheten

Fullt utrustad kök med matplats. Fräsch badrum med badkar. 120-säng, bäddsoffa och en stor TV. Bra förvaringsutrymmen med klädkammare samt två garderober + städskrubb. Det finns tillgång till tvättstuga med tre maskiner, torktumlare och 2 torkskåp.

Överlag har lägenheten en bra standard och känns rymlig tack var den optimala planlösningen. Vi trivs jättebra här och vi hoppas att ni tycker att detta erbjudande är intressant. Gör ni det kan ni höra av er till oss! Beskriv gärna lite kort om dig/er och vad som kan tänkas vara en rimlig månadskostnad för lägenheten. Fler bilder kan skickas om så önskas.

Ignacio & Claudia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm