Forskarbacken 1

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Forskarbacken 1, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

21 m2


Beskrivning

Lägenhet (Studentrum) på Lappkärrsberget
Hej!
Jag är en 22 åring ingenjörsstudent som på mitt tredje år under min utbildning. Hyr nu ut mitt studentrum på 21 kvadrat mellan juni-augusti då jag inte kommer vara i Stockholm under sommaren. Rummet är relativt nyrenoverat, med fräscht badrum, nya garderober och nya möbler.

Eftersom rummet ligger i en studentkorridor är det ett gemensamhetskök som delas med de andra i korridoren. Under sommaren brukar korridoren nästan dock stå tom, då många av de som bor här är utbytesstudenter som åker hem efter terminens slut.

Lägenheten ligger precis vid busshållplatsen "Professorsslingan (Linje 50)" och ungefär 600m från tunnelbanestationen "Universitetet (Röda linjen)". Finns även en ICA, sushi-restaurang, samt en sportbar en minuts gångavstånd från lägenheten.

Studentkorridorer har ofta ett dåligt rykte om sig att det skulle vara skitigt och hög volym under kvällarna, men i mitt hus är detta inte fallet. Har bott här i över två år och det har inte varit några kvällar jag inte har kunnat sovit. Korridoren är också en städad sådan där alla respekterar varandras integritet.

Hyra 4000kr/mån Juni-Augusti

Mvh Axel Heilborn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm