Franzengatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Franzengatan, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Rum på ca 10 kvm uthyres from 1 juli och tillsvidare, rummet har en inbyggd garderob och en 90 cm säng. Vi är en familj som består av mig mamman och mina 2 barn, pojkar på 6 och 7 år som kommer att vara hemma varannan vecka med eventuella ändringar. Du har tillgång till vårt badrum och även vårt kök där du är välkommen att laga mat och umgås om du känner för det. Vi är en social familj och du bör tycka om barn för att kunna vara i vår hemma miljö. Rummet ligger i en nyproduktion i Hornsbergstrand där det finns cafeér, restauranger, bad, ica 300 m bort och området är supermysigt och centralt. Sats träningscenter ligger mitt emot vårt hus. Kommunikationer in till city är T-bana Stadshagen som är 2 stationer från Tcentralen. OBS! Jag hyr endast ut till kvinna/tjej. Jag har för tillfället ingen bild på rummet men har lite bilder på området du kan ta del av nu. Intervju kommer att hållas i lägenheten där du får tillgång till att se "ditt" rum.
Krav: Fast inkomst och inga betalningsanmärkningar, gärna referenser om du har det från tidigare boenden. Inga husdjur är tillåtna. Endast 1 person.
Berätta några rader om dig själv så återkommer jag.
Hyra 6500 kr/mån för rummet ink el/vatten. Jag har ännu inget internet men kommer försöka fixa det efter sommaren och den får du givetvis tillgång till. Deposition 1 månad kommer att kräva pga dålig erfarenhet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm