Fregattvägen 44

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fregattvägen 44, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Ljus och mysig tvåa i Gröndal
Hej på dig/er!

Jag vill hyra ut min härliga tvåa i Gröndal, på grund av arbete på annan ort. Inflyttning är så snart som möjligt då den nu står tom (den är alltså omöblerad). Jag vill hyra ut den fram till sista juni detta år.

Lägenheten är på tredje våningen i ett bostadsrätthus på Fregattvägen i Gröndal. Den är ljus, rymlig, har balkong och är mer eller mindre nyrenoverad. Det är ingen superfancy lägenhet men har allt som krävs. Diskmaskin, bredband (100 mbit), förådd, stor garderob, förvaringsutrymmen mm.

Området Gröndal är fint (även om det kanske är Stockholms tråkigaste område att bo i). Det händer verkligen inget här! Så gillar man natur, lugna gatan, och långpromenader funkar det fint. Lägenheten är nära Liljeholmen (T-banan) dit man åker antingen via buss eller tvärbanan. Det tar c:a 5 minuter och det är regelbundna avgångar. Inom gångavstånd finns mataffär, pizzerior, Gröndal centrum, Vinterviken, fik, löpspår, Liljeholmsgallerian, sjön Trekanten mm.

Är du/ni intresserade så berätta lite om dig/er själv(a) och lämna er nummer.

Jag söker i främsta hand ett lugnt par, med ordnad ekonomi, som vill flytta in direkt, eller inom rimlig tid (några veckor). Jag kommer inte ta ut några hyror i förskott utan vi kör efter det datum ni flyttar in.

Hyran är 13 000 i månaden och då ingår el & bredband. Allt sker vitt med kontrakt och det finns godkännande från bostadsrättsföreningen.

Ps. Lägenheten ligger på en klippa med en riktigt jobbig backe upp. Finns risk att ingen orkar hälsa på er! Cardio utlovas. Men kör man bil finns det alltid (99.9 % av tiden) parkering på gatan gratis.

Låter det intressant, hör av er, så fixar vi en visning direkt!

/Benny

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm