Frejgatan 23

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frejgatan 23, Stockholm


Hyra:

14900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Modern fräsch 1,5a uthyres i Vasastan
Jag ämnar hyra ut min modernt möblerade 1,5a i Vasastan från den 15 augusti. Lägenheten ligger på fjärde våningen, högt och fritt och med balkong och utsikt mot innergård utan insyn. Läget är attraktivt och centralt, några minuter från Odenplan, Tegnérlunden, Vasaparken och City.

Huset är byggt på 1920-talet med genomgående trägolv, högt i tak, och originaldetaljer.

Lägenheten är nyenoverad på 36 kvadrat med välplanerad med ett fullt utrustat modernt kök, ett vardagsrum med soffa, matbord och stolar och en liten hall med bokhylla. Sängen och toaletten ligger i ett separat rum.

De möbler som ingår är en stor säng, modern soffa (som även kan användas som bäddsoffa ), platt-tv, allehanda köksattiraljer, matbord med stolar, tavlor och bokhylla.

En potentiell hyresvärd är en person alternativt ett par med stabil ekonomi, rökfri, djurfri som är ansvarsfull och kommer ta hand om min fina lägenhet. Hyra 12 månader (ev. kan 6 månader godtas).

Avgiften är 14,900 per månad. En deposition på 1,5 månadshyror betalas och fås tillbaka vid uppsägning. Tre månads uppsägning från båda håll. Gärna inflyttning 15 augusti eller några dagar tidigare/senare.

Lägenheten visas den 17 juli framåt. Maila en kort presentation av dig själv om lägenheten är av intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm