Frejgatan 53

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frejgatan 53, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Ljus & fräsch 2:a - 47kvm - Odenplan - 12mån
Frejgatan 53, 2 tr- Uthyres från 1 oktober

Ljus och fräsch 2:a på 47 kvm i Vasastan med 600 m till både Odenplan och Rådmansgatans tunnelbana. Lägenheten är i toppskick och välplanerad med separat sovrum och kök. Helkaklat badrum med golvvärme. Förvaringsmöjligheter finns i både garderober och klädkammare. Lägenheten har ett fullt utrustat kök samt mikro och diskmaskin. Uthyres fullt möblerad från 1 Oktober tillsvidare. Ett fåtal möbler på bilderna kan komma att bytas, pågående medling med min flickvän vad vi tar med. (Säng, Soffa, Soffbord, Tv-bänk och TV kommer i vilket fall som helst stanna)

Vad ingår i hyran? Lägenheten uthyres fullt möblerad inklusive fullständig köksutrustning och dubbelsäng (190cm). Värme, Vatten, Sophämtning, Kabel TV, Bredband (100mbit) ingår i hyran.

Uthyres under längre tid (minst 6-12 mån med chans till förlängning) till ordningsam person/företag eller par som är helt djur- och rökfria. Uppsägningstid gärna 3 månader. En månadshyra lämnas i deposition och återfås efter avslutad hyresperiod. Referenser samt personnummer är ett krav och kreditupplysning kommer göras innan avtal skrivs.

Anmäl intresse via mejl så bokar vi tid för visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm