Fridhemsgatan 7

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fridhemsgatan 7, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-08-01
Uthyres till: 2017-07-31


Hyra:

21 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

2,5:a i klassiska Posthuset på Kungsholmen. Modern design, öppen planlösning, flödande ljus och tre meter i tak.

Eftermiddags- och kvällssol genom generöst tilltagna panoramafönster. Fritt och ogenerat läge med utsikt mot park med ekar, björkträd och öppen gräsmatta.

Från den hemtrevliga sociala ytan med kök, matbord, soffa, soffbord, TV och piano når man ett rymligt sovrum med dubbelsäng och garderob. Ett mindre genomgångsrum kan disponeras som arbetsrum eller sovrum för barn eller gäst. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående ekparkett och gott om förvaringsutrymmen. Tvättstuga och cykelförråd i källare.

Lugna kvarter med en skön Stockholmsatmosfär och trevliga restauranger. Man bor ett stenkast från Rålambshovsparken med lekpark, utegym, stora gräsytor ned mot Mälarens vatten och en knapp kilometer till utebad med sandstrand. Nära till kommunikationer, tunnelbana, SL-bussar, flygbuss till Arlanda och all tänkbar service vid Fridhemsplan. Lätt att hitta parkering för bil ner mot Norrmälarstrand.

Representativt boende med plats för återhämtning. Uthyres möblerad. I månadsavgiften ingår möblemang, köksutrustning, el och vatten, värme, bredband och TV-basutbud.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm