Fridhemsgatan 15

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fridhemsgatan 15, Stockholm


Hyra:

12400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Mysig ett med balkon vid fridhemsplan
Central etta på ca 32kvm med balkong. Lägenheten är belägen väldigt nära Fridhemsplans där både gröna och blåa tunnelbanelinjerna och många bussar går.
Flygbussarna utgår alldeles i närheten. I närheten ligger Rålandshovsparken med grönområden och vatten. Mysiga restauranger och caféer finns runtom.
Lägenheten hyrs ut möblerad med säng, soffa, köksbord, stolar, klädförvaring, balkongmöbler, TV och 5.1 ljudsystem. I hallen finns 3 garderober, skohyllor och klädhängare. Badrummet är rymligt med dusch, toalett och 2 skåp för toalettartiklar, handdukar mm. Lägenheten har en öppen planlösning med en köksdel med matbord och på andra delen sov/ vardagsrumsdel. Balkonen är möblerad med två korgfåtöljer och ett litet bord. TV:n är 40 tum och har ett 5.1 ljudsystem kopplat med högtalarna fästa på väggarna. TV:n har fiberoptik och bredband ingår. Sängen är 120x200cm med förvaringsutrymme i sängen s.k. Box säng. Modern tvättstuga finns i källaren där 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkskåp och torkrum finns tillgängligt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm