Frödingsvägen 5

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frödingsvägen 5, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Ljus och fräsch två:a uthyres på Kungsholmen
Välplanerad lägenhet belägen vid Fredhäll på Kungsholmen uthyres möblerad/omöblerad under drygt två månader. Hyresperiod från 2016-02-29 till och med 2016-04-30.

I direkt anknytning till lägenheten finns stora grönområden och mysiga promenadstråk. Lägenheten har en bra planlösning med högt i tak och är i ett mycket gott skick med helt nymålade ytor.

I sovrummet finns det plats för en stor dubbelsäng, stort fönster med utgång till balkongen genom dubbeldörrar. Fräscht kök med goda arbetsytor, och fint ljusinsläpp. Väldigt fräscht badrum med klinkergolv, kaklade väggar och badkar.

Lägenheten är i sin helhet mycket trivsam och en riktig pärla som ska hyras ut på grund av arbete på annan ort. Närmaste tunnelbana är Kristineberg belägen 5 minuter från lägenheten.

Emottar endast skriftliga intresseanmälningar per e-post och skickar även fler bilder om intresse finns.

Krav: - God ekonomi och fast jobb - Söker en seriös, pålitlig och skötsamt sällskap/person. - Rökning ej tillåten inomhus - Inga husdjur - Referenser - Bredband (WiFi) finns och ingår i avgiften - Tillträde: preliminärt 29 februari, tidigast 22 februari (alternativt enligt överenskommelse).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm