Frösätrabacken 28, 1Tr

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Frösätrabacken 28, 1Tr, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Stor 3:a uthyres från 1 okt 2016 31 maj 2017
En stor möblerad nyligen renoverad 3:a på 85 kvm på 1;a våningen i ett lugnt skönt område i Sätra. Nära till naturen, friidrottsanläggning och bad i Mälaren. Helt möblerad och utrustad med det mesta som behövs i ett hem, i princip bara att flytta in.
Lägenheten består av en stor välkomnande hall med gott om garderober, klädkammare, 1 badrum med toalett och dessutom en separat toalett. Från hallen så kommer man till 2 stora sovrum, ett stort vardagsrum och kök med matplats. Från matplatsen finns en balkong med eftermiddagssol.
Cirka 5 minuters promenad till tunnelbana och centrum som tar dig till Stockholms city på 20 minuter.
Potential hyresgäst måste kunna intyga att de har ordnad ekonomi och ange referenser. Uthyres till skötsamma icke rökare och inga husdjur. Önskvärt med samma hyresgäst hela perioden Andrahandsuthyrningen är godkänd av fastighetsägaren, blivande hyresgäst måste ha egen hemförsäkring.
Hyra 14.000 kr per månad som betalas i förskott, i hyran ingår fullt möblerad lägenhet med allt inkluderat såsom bredband, betalkanaler, el, diskmaskin, micro mm. Tvättstuga finns i närliggande fastighet.
Skriv ett mejl om dig/er själv och gärna en bild på dig/er så tar vi kontakt och styr upp en visning.
Ser fram mot att höra ifrån dig/er
Lars & Monica

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm