Furusundsgatan 9

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Furusundsgatan 9, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet på 7:e våningen
Pga tillfälligt arbete utanför Stockholm hyr jag ut min lägenhet under tiden 1 okt-16 t.o.m. 31 oktober 2017, dvs drygt ett år.
Närmaste T-bana är Gärdet som ligger ca 150 meter från entrén.
Alla vitvaror är från Siemens utom vinkylen som är av annat märke.
Lägenheten är utom badrummet totalt renoverad sent 2015, där allt är nytt. Det finns en stor garderob i sovrummet (200x245 med skjutdörrar).
Det finns tvättstuga och cykelförråd i huset samt kinarestaurang på gatuplan, med mathiss på varje våning, så ni kan beställa mat och hämta den i mathissen utanför dörren. Mkt praktiskt om du/ni inte orkar göra mat.
Inga djur eller rökning i lägenheten och i övrigt gäller de regler som gäller för övriga som bor i huset.
Du som är intresserad är naturligtvis välkommen att komma och se lägenheten.
Ett skrifligt kontrakt kommer att upprättas i tre likadana exemplar, där du behåller ett, jag ett och föreningen får ett ex. Därefter skall du som tillfällig hyresgäst godkännas av styrelsen. Hur den processen går till vet jag inte, men någon form av referenser som både intygar att du/ni är skötsamma och har ordnad ekonomi skulle jag tycka är rimligt.
Du/ni betalar efter kontrakt är upprättad men innan ni flyttar in en hyra i deposition (som ni får tillbaka efter hyresperioden är slut och lägenheten är besiktad av oss tillsammans) samt betalar kommande hyra.
I hyran ingår TV- och internet, el- och försäkring som ni måste omhänderta själv(a). Det finns boende parkering på gatan för 900kr/månaden.

Skriv ett mail om du/ni är intresserad och berätta vem du/ni är.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm