Fyrapannsgatan

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fyrapannsgatan, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet uthyres
Rum uthyres i Hässelby Strand

Hej!

Jag har ett rum ledigt för uthyrning i min fina lägenhet i Hässelby Strand. Toppenläge med endast ett par minuter till tunnelbana och ligger nära både Mälaren och Grimsta Naturreservat. Ca 30 min med tunnelbana till T-centralen.

Rummet är möblerat med en 120cm säng med förvaring under (helt ny), sängbord och två inbyggda garderober. Sängen har en resårmadrass så den som flyttar in måste ordna med en egen bäddmadrass. Både för bekvämlighet och för att jag tänker att det känns fräschare med en egen bäddmadrass.

Vi delar kök, vardagsrum och badrum. Bredband, el, ett par streaming tjänster och hushållssaker som t.ex. papper (hushåll/ toalett), rengöringsmedel och oljor m.m. ingår i hyran. Städning av våra gemensamma ytor 1 gång per vecka ingår också.

Lite om mig: jag är 34 år och jobbar som eventkoordinator för ett bevakningsbolag. En del resor ingår i jobbet så jag är bortrest lite då och då. Jag har även två goa katter så den som flyttar in kan inte vara pälsallergiker och får gärna vara förtjust i djur. Sigge och Trassla kommer att ge mycket kärlek tillbaka och älskar gos.

Inflytt kan ske omgående för rätt person. Det viktigaste är att vi båda ska känna oss bekväma med varandra. Jag vill helst hitta någon som vill bo här långvarigt.

Det finns några par krav, den som flyttar in får inte finnas belastningsregistret och måste ha en stadig inkomst (lön eller studie-bidrag/ lån). Egen hemförsäkring är också ett krav.

Om det här känns intressant skicka ett mail med lite info om dig själv.

Månadshyra: 5500kr

En månadshyra som deposition betalas i samband med inflytt och betalas tillbaka vid utflytt.

Mvh,

Josefin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel