Gammelgårdsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gammelgårdsvägen, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

2:A på Stora essingen uthyres hela juli
En nyrenoverad, ljus tvåa på 50 kvm uthyres 1 juli - 31 juli. Lägenheten är möblerad och med köks- och stödutrustning, men alla personliga ting kommer att tas bort.

Boendet är lämpligt för en person eller ett par.

Det finns ett sovrum med två garderober och en 160 cm bred säng. Planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum är öppen. Badrummet är helkaklat och har takdusch, golvvärme och kommod. Apple-tv och projektor, wifi, samt bäddsoffa som blir en 120 cm bred bädd finns också.

Lägenheten är egentligen en trea med ett sovrum till, men det kommer att låsas under uthyrningen och lägenheten hyrs därför ut som en tvåa.

Precis intill lägenheten finns en busshållplats med en stombuss som går direkt till Sthlm city (förbi cityterminalen och Hötorget), Fridhemsplan och Stureplan, och vidare mot Frihamnen genom Östermalm förbi Gärdet. Tvärbanans station (spårvagn) ligger 7 minuters promenad bort.

I kvarteret finns också matbutik (öppen 8-22), café, sushi och pizzerior. Det finns också en fin badplats 2 min promenad från porten.

Hyran betalas vid inflytten. En säkerhetsdeposition på 2000 kr betalas och vid inflytten och fås tillbaka vid utflytten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm